sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Pakkaamista

Eilisen haikeahkon postauksen jälkeen sain paljon kannustusta blogi-kamuilta, itsekin sitten tajusin ettei kannata heittää kirvestä kaivoon vaikka mökkikausi hiljeneekin tämän viikonlopun jälkeen. Lauantaina auringonlaskun aikaan menin tuttuun tapaan laiturin nokkaan kertaamaan päivän tapahtumia ja suunnittelemaan seuraavan päivän tärkeimmät kiinnekohdat. Haikeus alkoi muuttua riemun tunteeksi kun hoksasin....jos meikä ei voi tulla mökille ennen kevättä niin voihan se mökki ainakin osittain tulla mun kaupunkinkotiin. Jes jes, tämä poika keksikin hyvän pläänin seuraavaksi päiväksi, joka oli mökkitavaroiden pakkaamispäivä.
 
"Mököttääkö vai eikö mökottää...ei tarvii kun on hyvä plääni"
"Yöunilta heräsin levänneenä ja olin kun uusi bulldoggi, ei haikeutta vaan selvä suunnitelma. Maltoin juuri ja juuri odottaa pekonin valmistumisen. Mökillä on sekin hyvä puoli kun makkarin ja hellan välillä on vain 30 senttiä niin ei tarvii edes
kokonaan nousta sängystä vahtimaan aamupalan valmistumista"
 
"Aamusuihku ja sitten kertomaan emännälle mun *vie mökki kotiin*-suunnitelma"


"Isäntäväen pakkaillessa tavaroitaan autoon aloin kasaamaan omiani autoon vietäväksi. Ihan ekana mun vesilelu. Tämä mahtuu hyvin vaikka jonkun kassin päälle autossa kun on niin kevytkin"
 


"Sitten mun halko, laittakaa tää sinne likapyykkipusiin päälle, ei haittaa vaikka irtois vähän tuohta ja tikkuja, kyllä ne pesukoneessa seuloutuu, viimeistään sinne nukkasihvilään !""Tää mun lempipuska on nyt parhaassa kukassa ja tuoksuu hyvälle. Puska mahtuu hyvin emännän jalkatilaan ja on sillä emännällä multaa niissä kengissäkin niin lisä 10 senttiä ei näy missään"


"Punainen suojapeitto sohvalta ! Lähtee mulla karvaa kotonakin niin olis hyvä siinä olkkarin nahkasohvalla. Autossa emäntä voi ottaa vaikka hartiahuiviksi niin ei vie ylimääräistä tilaa"

"Mammaaaa....mul ois viel yks juttu..."


"Mä kannan itse sen autoon, siihen kylmälaukun päälle !


"Osan sain ottaa mukaan, osaa en. Onneksi emäntä vihjaili että ehkä lokakuussa ehditään käydä ennen lopullista talviteloille laittamista. Pakkaan sitten loput tavarat autoon !"

16 kommenttia:

 1. Olipas hyvä suunnitelma Nero! Ja jos sait melkein kaiken ottaa mukaan mitkä halusitkin, niin silloinhan suunnitelma toimi miltei täydellisesti! :D

  VastaaPoista
 2. Nero on nokkela poika! On hyvä elämänohje surkuttelun sijaan tehdä hyvä plääni. Seuraavaan postauksen odotan kuvamateriaalia teidän karavaanista matkalla kaupunkiin. Mahduitteko siltojen ali? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutu ne Heinola kohdalla jonkun sillan nostamaan :) Emännän kamera oli pakattu paanan pohjimmaiseksi niin ei saatu kuvia matkalta.

   Poista
 3. Hieno homma! Eeku vuan mukkaa omattii tavarat. Saetko tarpeeks niitä peetteitä?
  Kyllähän nyt tuovvertaset tavarat mahtuu mihinkä vuan. Vaekka hattuhyllylle.
  Sanoppa emännälles etton kertakaekkijjaa loestokuvvooja! Tuostaa ee ennee voe kuvat parantuva! Iha on ammattikuvvoojan tassoo nuo. Tiälä mammahhii huokaeloo. Ee tule polonen yltämmää tuoho tassoo ikänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä lähettää kiitokset kuvaus-kehuista ! Ainakin se tykkää ottaa niitä kuvia ja joskus sitten onnistuuksin.
   t:Nero

   Poista
 4. Fiksuja ideoita Nero, kerrassaan! Nyt muo alkoi jännitämään, mitä tavaroita sä sait ottaa mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen peitto ja vesilelu lähti mukaan. Kotona on kuulemma hyviä halkopuita niin piti jättää sinne. Vesilelu on messissä, voi käyttää myös kuivalla maalla. Emäntä ei suostunut ottamaan kitkarengasta matkan ajaksi syliinsä niin jäi toistaiseksi mökille.
   t. Nero

   Poista
 5. Voi ku tulin hyvälle mielelle, oot Nero niin ihqu-ihana. Sul on ollu huippukesä ja toivottavasti pääset viel lokakuus mökille, miä vien meiän Leon ens viikonloppuna Hurma-järvelle, eli meiän mökille. Se on Leolle myös hyvin rakas paikka. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne mökit vaan niin kivoja paikkoja, sielu ja ruumis lepää :)

   Poista
 6. Nero, olet nimesi veroinen! Voisit olla miltei mäyräkoira, eli koiramaaiman nero. Älä yhtään virnuile kamu, tämä on suuri suosion osoitus. Palvelijatar on jo pitkään sinua ihaillut ja minäkin olen hoksannut sinut järkityypiksi. Upeasti suhtaudut mökkeilyn loppumiseen tältä kesältä. Minä en ihan samaan pystyisi. Saattaisin järjestää muutamia protesteja sinne tänne. Fiksu äijä olet, Nero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on kunnianosoitus kun verrataan mäyriksen nerokkuuteen. Emäntäki sanoo monesti mulle että 'sä oot Nero ihan tahvo' ja antaa samalla turpapusun Eikös se juuri sitä älykkyydestä silloin kiittele
   t. Nero

   Poista
 7. Äskeinen oli siis MINUN kommenttini, vaikka Palvelijatar kiirehti lähettämään sen omiin nimiinsä. Haluaa aina olla linssilude, mokoma käppyrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on vain mukavaa jos molemmat kommentoitte ja eikä niistä titteleistä niin tarkkoja olla :)

   Poista
 8. No niin. Arvasinhan, että kyllä Nero keinot keksii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koville otti siellä laiturin nokassa ennenkuin keksin idean :)
   t. Nero

   Poista